2019. június 24., hétfő

A ráncos, cserzett bőr csak az öreg cowboyoknak áll jól - FÉNYVÉDŐZZ!!!!!

A westernhős ráncokkal barázdált arcán félmosollyal megigazítja fején a kalapját és hűséges lova hátán, talpig menő vadnyugati cuccokban elbandukol a naplementében. A westernfilmek hőskorában előszeretettel zárták a kovbojos mozikat ezzel a képpel. Sokan ezek miatt a gyerekkori emlékek miatt kezdtek el western stílusban lovagolni - tetőtöl talpig menőség is volt egy kivétellel:

 RÁNCOK!!!!!!😱😱😱

 Jó, oké...Ed Harrisnek tényleg nagyon jól áll... de akarunk mi is így kinézni???? NEEEEEEEEM😂


Uraim, ha már készülnek is becsukni a a bejegyzést, hogy ez valami csajos bjúti hülyeség lesz, kérem, ne tegyék!!! Maradjanak velem egy kicsit és kattintsanak erre a videóra, ami bízok benne, hogy meggyőzi önöket, arról, hogy hasznos és fontos tovább olvasni.





Egy másik videó arról, hogy mi történik akkor, ha "csupaszon", fényvédelem nélkül vagyunk a napon és akkor, ha bekenjük magunkat megfelelő fényvédelmet nyújtó krémmel.





Ok, kedves olvasók, akik még itt vannak velem, folytassuk.🙆 A fényvédelem kiemelkedően fontos, ha hosszú, egészséges és (bónusz😉) későn ráncosodó bőrrel szeretnénk élni. Fontos. Mindig. Ha láthatóan nem is süt a nap, felhős az ég, akkor is. Télen is. Tulajdonképpen mindig, amikor szabadban vagyunk. És mi, lovasok aztán baaaaromi nagyon sokat vagyunk napon.😅

Tegye fel a kezét, akit egész nap ér a nap a loviban!🙋


Hogy mit tehetünk bőrünk optimális védelméért? Használjuk magas faktorszámú fényvédőt az arcunkra és néhány óránként kenjük újra. Kedvenc vloggerem, Nóra ebben a videóban elmond mindent a fényvédő használatról, de nincs kedved belemerülni a témában, összefoglalom a lényeget:

  • MINDIG KENJ FEL FÉNYVÉDŐT, HA A NAPRA MÉGY
  • AHHOZ, HOGY VÉDVE LEGYEN A BŐRÖD, VASTAGON KELL FELTENNI (1/4 teáskanállal)
  • LEGALÁBB 30-AS, DE INKÁBB 50-ES FAKTORÚT HASZNÁLJ 
  • NÉHÁNY ÓRÁNKÉNT KEND ÚJRA




Egymillió fényvédő termék van a piacon, bele sem megyek a fajtákba, mert felesleges. Alább találsz néhány általam kipróbált és bevált - olyanokat, amik olcsók és jók, nem kell utánajárni, bármelyik drogériában, hipermarketben találsz olyat, ami megfelel a célnak.

 Jelenlegi személyes kedvenc. Mülleres, saját márkás fényvédő


 DM-es saját márkás fényvédő, elvileg érzékeny bőrre - de sok benne az alkohol.



Pasis fényvédő a DM-től - szép próbálkozás, csak kicsit kevés "outdoor protection"-nek a 15 faktor. 
Mondjuk a semminél jobb!!!!



 Szintén Mülleres, érzékeny bőrre - meglepő módon ez is kifejezetten alkoholos.


 DM saját márkás, a második drogériás kedvenc. Sminkelni is jól lehet  rá.😘

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése